Tempini Romania | values
Tempini - italian interior design international supply consulting
tempini, design, italy, international, architecture, architettura, interior, interni, pavimenti, floor, rivestimenti, coatings, innovazione, innovation, home, avantgarde, passion, supply, fornitura, consulting, consulenza, brescia,
160
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-160,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

 

Modelul nostru de afaceri, consolidat de-a lungul anilor de experiență, se poate adapta eficient și rapid la nevoile pieței, pentru a obține avantaje competitive. La baza flexibilității se află munca în echipă și obiectivele noastre. O echipă de coeziune, în care fiecare individ reprezintă o identitate valoroasă, atât personal cât și economic, acesta este principalul motor ce conduce afacerea noastră.


 

Cultura companiei ne face unici. Acesta este principalul motiv pentru angajații noștri sunt mândri să lucreze la Tempini International. Cultura noastră creează o relație specială ce guvernează acțiunile și interacțiunile dintre noi. Este modul prin care reușim să creăm un viitor plin de succes, cu atenție și respect profund pentru culturile naţiunilor în care operăm şi a căror oaspeţi suntem. Prin transmiterea unei culturi a frumosului şi adaptându-ne modelul de afacere diferitelor realităţi în care ne desfăşurăm activitatea, dorim să ne maturizăm la nivel etic, tehnic şi intelectual. Această interacțiune este în același timp o oportunitate de neratat, de îmbogăţire culturală.


 

Succesul Tempini International este rezultatul angajamentului şi devotamentului fiecărei componente, pentru că pasiunea este izvorul ideilor inovatoare, iar acestea se obţin prin flexibilitatea şi valoarea fiecăruia dintre noi. Curiozitatea și dorința de a ajunge tot mai sus reprezintă motorul muncii noastre.


 

Aducem în compania noastră standarde de comportament personal: transparență, responsabilitate și respect pentru persoanele cu care lucrăm. Nu există “noi” și “ei”. “Ei” sunt ca “noi”. Parteneriatul, văzut din perspectiva client-furnizor, este punctul nostru forte. O mare parte din muncă o dedicăm dezvoltării capitalului uman. Talentele sunt un bun comun al companiei. Încrederea și implicarea echipei noastre se traduc în procese de afaceri simplificate şi cresc satisfacţia angajaţilor prin încurajarea unei mai bune adaptări la domeniul de activitate. Abilitatea de a asculta toate părțile interesate reprezintă un element esențial pentru noi: de aici derivă avantajul nostru competitiv.


 

Eficiența este condiția esențială pentru atingerea excelenței, obiectivul activităților noastre zilnice. Fiind eficienţi, înseamnă că ne angajăm mereu resursele, folosindu-le mai bine și vizând obiective precise. Un nivel ridicat de eficiență este o garanție pentru viitorul nostru. Stilul de funcționare al procesului nostru de lucru are la bază modalităţi care ne permit să obținem rezultate maxime cu pierderi minime, cheltuieli, resurse și timp utilizat. Controlul gestionării ne permite să menținem nivelurile maxime pentru atingerea acestei valori.