Tempini Romania | _
Tempini - italian interior design international supply consulting
tempini, design, italy, international, architecture, architettura, interior, interni, pavimenti, floor, rivestimenti, coatings, innovazione, innovation, home, avantgarde, passion, supply, fornitura, consulting, consulenza, brescia,
51
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
Tempini_values_____________
Feel_at_Home_concept___

( MĂ SIMT ACASĂ )

“Înainte de a înțelege, SIMȚIM.
Noi cream lumi, coconi, INTIME, PERSONALE, calde, unde puteți simți salutat și confortabil în viața de zi cu zi.

Numai Pasiunea duce la Avangarde.

Aventura Tempini International a început în Italia, în 1921 prin înființarea unei societăți mic de oameni, compania Bonometti Ada Tempini.

A fost nevoie de primii pași în industria de construcții, obtinerea pe piață ca furnizor de podele, acoperire, sanitar și vase de mobilier de baie. Acesta este doar începutul unei istorii de calitate, inovație și pasiune.

De-a lungul timpului, compania, a dezvoltat un model de strategie de afaceri prin care a dobândit un avantaj competitiv unic pe piața italiană.

Actualizările constante pe cele mai inovatoare produse de pe piață și relațiile stabilite cu furnizorii au condus compania de a deveni un lider în acest sector.

Cu toate acestea, trăim într-un peisaj economic în continuă schimbare: provocarea este de a înțelege ceea ce înseamnă aceste schimbări și în a răspunde la ele ca în cazul în care acestea au fost oportunități.

Compania Tempini International a fost fondata tocmai pentru acest lucru:
pentru a extinde și de export în lumea valoarea sa de experiență, acumulată peste aproape un secol de istorie: evoluția naturală a spiritului antreprenorial semnat Tempini.